Η συλλογή Diamond προσφέρει επιλογές συνδυασμών των καλύτερών μας υλικών και τεχνικών στο εξώφυλλο των άλμπουμ. Με την χρήση άριστης πρώτης ύλης σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα και στην εμφάνιση και στην ποιότητα.

To Origami εκτυπώνεται στο υψηλής ποιότητας χαρτί Matt Fibre Duo της γερμανικής εταιρείας Hahnemühle. Βάρους 210 γραμμαρίων με απαλή ματ υφή και ιδιαίτερα ευρύ χρωματικό φάσμα, δίνει μοναδική ζωντάνια στις φωτογραφίες σας.

Η εξαιρετική επίδοσή του στην εκτύπωση και η ελαφρώς θερμή απόχρωσή της εκτυπωτικής επιφάνειάς του το κάνει ιδανικό για έγχρωμα πορτραίτα, ενώ στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες χαρίζει απαλούς, ζεστούς τόνους. Το γεγονός ότι στην παρασκευή του συγκεκριμένου χαρτιού δεν χρησιμοποιούνται οξέα, του δίνει ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής και πολύ χαμηλό ποσοστό αποσύνθεσης χρώματος.

Το εξώφυλλο του Origami κατασκευάζεται χειροποίητα με μεγάλη προσοχή από τους έμπειρους τεχνικούς μας και δένεται υπομονετικά με παραδοσιακή Ιαπωνική τεχνοτροπία. Η τεχνική παραδοσιακής βιβλιοδεσίας Asa No Ha Toji έχει τις ρίζες της στην Ιαπωνία του 14ου αιώνα.

Για το δέσιμο του εξωφύλλου οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν κερωμένο σπάγκο υψηλής αντοχής. Ο τρόπος βιβλιοδεσίας του Origami καθιστά εύκολη την αντικατάσταση σαλονιών ή του εξωφύλλου σε περίπτωση φθοράς.

Στο εξώφυλλο έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε το γραφικό γάμου ή βάπτισης της επιλογής σας με τη μέθοδο UV. Επιλέξτε από την συλλογή γραφικών μας το σχέδιο που σας εκφράζει και ταιριάζει με τα αισθητικά σας κριτήρια. Η προσαρμογή του γραφικού γίνεται από το εργαστήριό μας.

Για το ντύσιμο του εξωφύλλου βρίσκονται στη διάθεσή σας τα ποιοτικά υλικά της συλλογής μας. Μπορείτε να επιλέξετε από το δειγματολόγιο μας το ύφασμα με το οποίο επιθυμείτε να ντυθεί το εξώφυλλο σας.

Υφάσματα

Τα ψηφιοποιημένα υλικά ενδέχεται να παρουσιάζουν χρωματική απόκλιση από τα πραγματικά. Επικοινωνήστε με το εργαστήριό μας για να προμηθευτείτε το δειγματολόγιο των υλικών μας. Τα υλικά ενδέχεται να αλλάξουν ή να καταργηθούν χωρίς προειδοποίηση.

  • 27x36cm

Γραφικά γάμου

Γραφικά βάπτισης

Ψηφιακά Άλμπουμ Γάμου & Βάπτισης